Meja 19 nya Toba Dreamer

desy-meja-19.gif

Tung so adong be na hurang molo nunga marpungu akka par batak news di Toba Dream, di meja 19 i.Daga daga daga.
Seperti kata tulang Charlie M.Sianipar, Senin-Jumat mencari uang, Sabtu menghabiskan uang.Apalagi dengan ketua tim huru-hara (si Nai Malvinas,eh Tulang Sunan) dan kedua fans Nai Malvinas, bang Udut na70 dan tulang Udut p-1000 (mana nantulang itu yah???).Ada pulak bang Pikky yang baru mulak sian huta, dan abangnya DJ.bonny yang malam itu, katanya sedang bertobat (hahahahaha,parlapo kog tobat,minum air putih).Penghuni meja ini, hanya betah duduk di lagu-lagu pertama saja, lagu selanjutnya, apalagi di Sinanggar Tullo, bah semua merelakan kursinya.Bikin joget masing-masing,Tulang Sunan si jagoan Tano Mur(wuahahahahaha) .Lihatlah bagaimana cerianya muka-muka itu. Terutama yang paling cantik itu ;))
(Ya iyalah secara cewe sendiri)

Hanya disinilah Family cafe yang sebenarnya itu. Bisa bermalam minggu, berjoget-joget bahkan marmitu sama tulang atau sama abang,bahkan sama uda sendiri.Disini, aku menemukan sesuatu yang berbeda.Centre of excellent…Nipi ni Toba

Inilah para Toba Dreamer itu, dari meja inilah obrolan tentang nipi ni toba itu dimulai.Yang dimulai dari nipi, keinginan untuk mewujudkan,berusaha,AND FINALLY DREAMS COME TRUE…
Horas

5 Tanggapan to “Meja 19 nya Toba Dreamer”

  1. Jadi jelous aku kalian buat bah!.
    Aku pasti kesana!.
    *kapan ya?*
    Btw, kira2 tarif dimeja 19 itu tarif VIP ya ito?, kalo ngebookingnya kira2 sanggup gak awak ya?
    *berharap dapat diskon*
    Tapi gabe maila anon ahu disi da ito, alana toho do dang boi ahu minum, tor mensret mensret ma anon, hahahaha pailahon ate. Gak pa2 kan tok kalo suatu kelak aku kesitu minum cola/fanta saja?. Kalo sadorguk ok lah, tapi dibilang pula nanti awak batak yg gak jantan.
    Tapi aku yakin Akka Na burju, malo dan jago na disi adong do toleransi na tu ahu ate?. hehehe…

    Partalitoruan
    Sssst, tak2 apa nya tak bisa minum ito.Aku juga tak pernah kog sampe mensret2 (ups), palingan jatahku aqua, dibagian lissoi, baru hutarik saotik.Hehehehe
    Kami tunggu kedatangan ito yah di meja 19 kita itu.Fasilitas, orang2 &pelayanannya tentu aja VIP, tak sampe bikin miskin atau jual tanah kog ito tarifnya.Heheheheh
    Horas

    P.S
    Marnatal hami bodari bah disi.

  2. Molo hubereng namarpungui, godang do angka dongan na rap minum uju i. Alai hubereng na peak di meja i dang adong cap bulan, jadi pos rohangku dang adong nateleršŸ˜€

    Partalitoruan
    Ai sabotulna tulang,diboan nasida do si jek i sip-sip,kacau do sipata.Hahahahahaha
    Sampe marpeakan ma i meja i akka na tenggen i
    Horas

  3. Hubereng photo muna di meja 19 i, bah holan ito do borua.. naso adong be akka ito na asing na olo marrude-rude manang manonton perrude-rude? Alasi gabe naeng dohot hian tu si bah….

    Partalitoruan
    Ido ito,jotjot sahalak au do borua disi, paling adong tambah na sipata nantulang parnijabu ni tulang Marudut P-1000
    Andigan tulang dohot tusi?

  4. Imada da ito.. roha i nian naeng dohot alai boha ma bahenojn mangalakka sian luat nadaoon ito… alai tahe adong do haduan tikki ni i. Naung pasidohot ma iba disi ala torus do hamuna be marsarita tentang lapontai apalagi meja karamat no 19 i. Gabe sonang do roha molo dung binege akka seritamu di mejai… Hape ahu parrude-rude hian do da ito.. hehehehhe

    Partalitoruan
    Bah, parrude-rude hian?Boasa pakke hian?Hape di meja 19i, godang dope akka naung STW tetap parrude2.
    Sai adong ma tikki na uli asa dohot ito dohot marrude-rude disi
    Horas

  5. Adong do dison GOMBARAN ni angka parmitu i molo marpungu nasida.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: